Phil Multico

Phildar

80 % bomull, 20 % lyocell (smartcel TM sensitive) 


24 masker på pinne 3 = 10 cm 
50 gram per nøste = 143 meter 

Et sprudlende sommergarn som både er miljøvennlig og hudvennlig, har antibakterielle egenskaper og gir ekstra god UV-beskyttelse. Phil Multico er perfekt til barn, i flerfargede mønstre og detaljer.

Les mer om lyocell og smartcel nedenfor. 

Les mer...
Produkt Antall
Multico 2371 pastell multi (nymphea)
kr 53
Multico 2149 fuksia multi (fuchia)
kr 53
Multico 1149 gammelrosa multi (aurore)
kr 53
Multico 1038 rød multi (berlingot)
kr 53
Multico 2428 tradisjon multi (ethnique)
kr 53
Multico 1134 isblå multi (glacon)
kr 53
Multico 1089 denim multi (denim)
kr 53
Multico 1264 sand multi (sable)
kr 53
produktbeskrivelse
Lyocell

Lyocell er - som blant annet viskose - laget av cellulose (plantefiber). Men til forskjell fra "gammeldagse" cellulose-fibre, verdsettes Lyocell særlig for sin miljøvennlig produksjon. 

Lyocell fremstilles gjennom en moderne, høyteknologisk prosess med de strengeste miljøkrav i alle ledd. Fra trærne som velges til formålet og under selve framstillingen, hvor blant annet produksjonsvæskene resirkuleres for å minimere vannforbruk. 

 

smartcel TM sensitive

Denne patenterte og varemerkebeskyttede Lyocell-fiberen er utviklet av det tyske firmaet Smartfiber AB. Under produksjon tilføres sink, noe som gjør fiberen helt unik og svært attraktiv. 

Sinkoksidets anti-infammatoriske og beroligende egenskaper, gjør fiberen spesielt egnet for personer med sensitiv hud. Sink er i tillegg et ekstra skjold mot skadelig UVA- og UVB-stråling, og dens sterke antibakterielle egenskap - spesielt mot luktfremkallende bakterier - bidrar til å holde plagget friskt og rent lenge. 

Les mer om smarcel TM sensitive her

 

Produksjonsland

Tyrkia. 

OEKO-TEX standard 100. 

 

Vaskeråd

Skånsom maskinvask ved 40 grader.