Phil Multico 1264: Siste rester

Phildar

80 % bomull, 20 % lyocell (smartcel TM sensitive) 


24 masker på pinne 3 = 10 cm 
50 gram per nøste = 143 meter 

Et sprudlende sommergarn som både er miljøvennlig og hudvennlig, har antibakterielle egenskaper og gir ekstra god UV-beskyttelse. Phil Multico er perfekt til barn, i flerfargede mønstre og detaljer.

Før kr 53,-  NÅ KR 15,-  (-70%) 

* Lavt lager: 1-5 nøster igjen 

Les mer...
Produkt Antall
Multico 1264 sand multi (sable) -50% (lavt lager*)
kr 15
produktbeskrivelse
Lyocell

Lyocell er - som blant annet viskose - laget av cellulose (plantefiber). Men til forskjell fra "gammeldagse" cellulose-fibre, verdsettes Lyocell særlig for sin miljøvennlig produksjon. 

Lyocell fremstilles gjennom en moderne, høyteknologisk prosess med de strengeste miljøkrav i alle ledd. Fra trærne som velges til formålet og under selve framstillingen, hvor blant annet produksjonsvæskene resirkuleres for å minimere vannforbruk. 

 

smartcel TM sensitive

Denne patenterte og varemerkebeskyttede Lyocell-fiberen er utviklet av det tyske firmaet Smartfiber AB. Under produksjon tilføres sink, noe som gjør fiberen helt unik og svært attraktiv. 

Sinkoksidets anti-infammatoriske og beroligende egenskaper, gjør fiberen spesielt egnet for personer med sensitiv hud. Sink er i tillegg et ekstra skjold mot skadelig UVA- og UVB-stråling, og dens sterke antibakterielle egenskap - spesielt mot luktfremkallende bakterier - bidrar til å holde plagget friskt og rent lenge. 

Les mer om smarcel TM sensitive her

 

Produksjonsland

Tyrkia. 

OEKO-TEX standard 100. 

 

Vaskeråd

Skånsom maskinvask ved 40 grader.