Om oss

 Kontakt oss


Garnmagasinet er en norsk faghandel og grossist for garn, oppskrifter og utstyr til strikking, hekling og andre teknikker med garn. 

Garnmagasines ble etablert i 2014 og nettbutikk åpnet vinteren 2015/16. Fra årsskiftet 2018 inkluderer også virksomheten agentur for franske Phildar på det norske markedet.

Virksomheten er en videreføring av grunnlegger Helga Sofie Pettersens fagkonsulent-tjenester i bransjen, hvor særlig kompetansjen på oppskrifter er ettertraktet blant bladforlag, bokforlag og grossister. 

 

Nettbutikken

Vi setter vår stolthet i å tilby gode oppskrifter med tilhørende garn – ferdig plukket i komplette garnpakker – med mulighet for personlig tilpasning med et klikk. Garnpakkene er utvalgte design fra ledende garngrossister, ofte tilrettelagt og kontrollert en ekstra gang av oss, og alltid pakket med originalgarn.

Garn og utstyr av alle slag tilbys også utenom garnpakkene, men oppskrifter kun i disse. 

 

Garngrossisten

Garnmagasinet tilbyr Phildar garn, utstyr og oversatte oppskrifter til norske garnfaghandlere, designere og andre høyprofilerte aktører i bransjen. Deler av sortimentet ses i nettbutikken, for full oversikt, kataloger, priser og betingelser eller besøk, kontakt oss

 

Medvirkende 

Garnmagasinet eies og drives av Helga Sofie Pettersen (daglig leder), Thomas Støa Pettersen (teknisk ansvarlig) og Per Øivind Bjørseth (lagerhold og logistikk). 

  


Medhjelpere

Nettbutikk: CONVERT Logo: VEST SOLUTION Hosting: AMAZONE Betalingsløsning: KLARNA Økonomi: HEIENE REGNSKAP Bank: HANDELSBANKEN