Kari Hestnes: Den Strikkeboka

En frodig, fargerik strikkebok fra kvinnen som lærte oss at alpakkaer er ålreite dyr, Kari Hestnes: designer, fritenker og etablerer av Du Store Alpakka.


Forfatter: Kari Hestnes
Utgiver: Arneberg Forlag, 2016 

Før kr 369,-  NÅ KR 221,-  (- 40 %) 

Les mer...
kr 221
produktbeskrivelse
Forlagets presentasjon

Kari Hestnes har arbeidet med strikkedesign i mer enn 30 år. Hun startet og drevet garngrossistfirmaet Du Store Alpakka sammen med sin mann, Per, fram til 2012. Og hun har utgitt strikkebøker i fleng - dette er hennes 12 i rekken!

I "Den Strikkeboka" byr Kari Hestnes på mer enn flott design. Hun tar oss også med på en reise gjennom fargenes verden, og ved hjelp av eldgammel, østlig kunnskap, bevisstgjør hun hvordan de ulike fargene påvirker oss i hverdagen. Hvordan rødt skaper energi, gult nærer intellektet og blått gjør oss åpne for å kommunikasjon - og mye mer.

Se alle oppskriftene i "Den Strikkeboka" med garnpakker i originale kvaliteter.  

De 48 tidløse og elegante strikkedesignene i boken, passer både til hverdags og fest. Det er alt fra lekkert tilbehør, herlige kosegensere og vakre kofter. Vanskelighetsgraden spenner fra det helt enkle til det mer kompliserte, slik at både nybegynneren og mer erfarne strikker kan finne sin favoritt. De fleste teknikker er representert, blant annet hullstrikk, mønsterstrikk, fletter og relieffstrikk.

 

Faksimiler gjengitt med tillatelse.